De topmanager van morgen, vandaag in huis!

Het logische verlengstuk.

Contact Opnemen

TopTalent Diensten Finance

Bij ons bent u aan het juiste adres. We leveren uitstekende IT diensten tegen de laagste prijzen. Wordt het voor onze senior specialisten routine werk, dan zetten wij onze Top Talenten in.  Op die manier krijgt uw IT klus altijd de maximale aandacht tegen de laagste prijs. Wij hebben senior IT specialisten die u, samen met onze Top Talenten, kunnen helpen.

Uw bedrijf kan bij TTD-IT op afroep over vele IT specialisme beschikken. Soms heeft u nu eenmaal wat hulp van buitenaf nodig.  Soms zijn de werkzaamheden erg belangrijk maar zo miniem dat u er geen specialist voor in vaste dienst kunt aannemen. Wij denken graag met u mee voor een passende en betaalbare oplossing. Top Talent Diensten uw partner in IT. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar 088-5220090. Niet voor niets hebben wij ons gespecialiseerd in IT, HR en Finance. Vaak raken deze vakgebieden elkaar. Graag analyseren wij de uitdagingen waar u voor staat en leveren daarna de oplossingen die daarom vraagt. Top Talent Diensten, uw partner in ICT, HRM en Finance.

Meer weten over het unieke concept van TopTalent Detachering?

Neem contact op

Het logische verlengstuk

TopTalent Detachering is opgericht vanuit uitzendbureau Recruit a Student. Jarenlang hebben wij met lede ogen aangezien hoe wij afscheid moesten nemen van getalenteerde toppers die afgestuurd waren. Na ruim 15 jaar levert dat een gigantische database op van krachten waarvan wij niet denken, maar wéten dat zij voor vrijwel elk bedrijf een absolute meerwaarde zijn. Met TopTalent Detachering, als logisch verlengstuk, kunnen we nu de talenten ook na hun studie begeleiden. We kunnen onze zorgvuldig opgebouwde database van toppers bij werkgevers brengen waar zij zich als een vis in het water zullen voelen… Wilt u meer weten over TopTalent Detachering en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door een contactformulier in te vullen of bel naar: 0619066477.We zijn ook te bereiken via info@toptalentdetachering.nl