De topmanager van morgen, vandaag in huis!

Het logische verlengstuk.

Contact Opnemen

QuickScan

Onze salarisadministratie en HR specialisten mogen in de keuken van vele bedrijven kijken. Zij geven aan dat er een diversiteit aan vraagstukken op de werkvloer leeft. DBA, WWZ, WTL, WAB, ziekteverzuim, WKR, LIV, LKV, mobiliteitsbonus, eigenrisicodrager,…, …., ..

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Heeft u alle nieuwe wetgeving steeds optimaal geïntegreerd in uw bedrijf? Kent u de risico’s van het onjuist of onvolledig toepassen van nieuwe wetgeving voor uw bedrijf? Voelt u dat er op gebied van personeel en salaris in uw organisatie nog iets te halen valt?

Om deze vragen voor u op te lossen, hebben we de HR quickscan ontwikkeld.  Met deze HR quickscan krijgt u een goede indruk van de status quo van uw bedrijf.

Met onze HR quickscan krijgt u onder andere antwoord op uw volgende vragen:

  • Is mijn salarisadministratie (fiscaal) op orde?
  • Voldoen onze arbeidsovereenkomsten en – voorwaarden nog aan de huidige (fiscale) wet- en regelgeving?
  • DBA, WWZ, WTL, transitievergoeding, loondoorbetaling bij ziekte, werkkostenregeling…… Hebben we het goed geïmplementeerd?

Voor de marginale kosten van € 10,00 per personeelslid scannen wij uw personeels- en salarisadministratie. De hieruit voortvloeiende rapportage is kernachtig en wars van jargon. Wij informeren u hoe uw bedrijf omgaat met deze nieuwe ontwikkelingen, wat uw risico’s zijn en waar uw kansen liggen.

Wilt u een beter inzicht krijgen in de compleetheid van uw HR- en salarisadministratie? Schrijf u dan hier in voor de HR quickscan. Heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar 088-5220090.

Meer weten over het unieke concept van TopTalent Detachering?

Neem contact op

Het logische verlengstuk

TopTalent Detachering is opgericht vanuit uitzendbureau Recruit a Student. Jarenlang hebben wij met lede ogen aangezien hoe wij afscheid moesten nemen van getalenteerde toppers die afgestuurd waren. Na ruim 15 jaar levert dat een gigantische database op van krachten waarvan wij niet denken, maar wéten dat zij voor vrijwel elk bedrijf een absolute meerwaarde zijn. Met TopTalent Detachering, als logisch verlengstuk, kunnen we nu de talenten ook na hun studie begeleiden. We kunnen onze zorgvuldig opgebouwde database van toppers bij werkgevers brengen waar zij zich als een vis in het water zullen voelen… Wilt u meer weten over TopTalent Detachering en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door een contactformulier in te vullen of bel naar: 0619066477.We zijn ook te bereiken via info@toptalentdetachering.nl