De topmanager van morgen, vandaag in huis!

Het logische verlengstuk.

Contact Opnemen

TopTalent Diensten Finance

Bent u op zoek naar een Finance talent met verstand van zaken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze Top Talenten kunnen u direct helpen bij al uw Finance klussen. Vraagt de klus om wat meer ervaring, dan kunnen wij een van onze senior specialisten bij u introduceren. En soms vraagt een klus om een mix van senioriteit en Top Talent. Hoe dan ook hebben wij altijd op korte termijn een passende en betaalbare oplossing voor uw Finance uitdaging beschikbaar.

Wij denken graag met u mee welke oplossing het beste bij uw probleem past. Neem dus snel contact met ons op of doe een informatieaanvraag, dan zullen wij uw aanvraag behandelen en zo snel mogelijk naar u terugkoppelen. 

Zoekt u naast Finance talenten ook personeel in HR of IT? Dan staat Top Talent detachering ook altijd voor u klaar!

Meer weten over het unieke concept van TopTalent Detachering?

Neem contact op

Het logische verlengstuk

TopTalent Detachering is opgericht vanuit uitzendbureau Recruit a Student. Jarenlang hebben wij met lede ogen aangezien hoe wij afscheid moesten nemen van getalenteerde toppers die afgestuurd waren. Na ruim 15 jaar levert dat een gigantische database op van krachten waarvan wij niet denken, maar wéten dat zij voor vrijwel elk bedrijf een absolute meerwaarde zijn. Met TopTalent Detachering, als logisch verlengstuk, kunnen we nu de talenten ook na hun studie begeleiden. We kunnen onze zorgvuldig opgebouwde database van toppers bij werkgevers brengen waar zij zich als een vis in het water zullen voelen… Wilt u meer weten over TopTalent Detachering en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door een contactformulier in te vullen of bel naar: 0619066477.We zijn ook te bereiken via info@toptalentdetachering.nl