De topmanager van morgen, vandaag in huis!

Het logische verlengstuk.

Contact Opnemen

Logisch

TopTalent Detachering is opgericht door Toon Nouwens die al jarenlang succesvol werkzaam is in de detacheringsbranche is en deze branche kent als geen ander. Iedere opdracht vergt maatwerk. Natuurlijk zijn er consultants te huur die uw maatwerk klus kunnen oplossen. TopTalent gaat verder. Niet alleen maatwerk voor uw opdracht maar ook maatwerk vanuit onze kant. Vraagt een klus om een junior adviseur die veel administratief werk moet doen, maar af en toe tegen lastige vraagstukken aan zal lopen? Dan zetten wij voor deze opdracht een junior adviseur in én alleen waar nodig een senior adviseur. Maatwerk dus. Ook van onze kant. Logisch toch!

Wil u meer weten van ons unieke concept neem dan direct contact op.

Altijd de juiste mix

Vraag het een senior uit welke branche dan ook. 80% van de werkzaamheden bestaat uit routinematige werkzaamheden en 20% uit werkzaamheden waar nog een uitdaging ligt. Krijgt die 80% van de werkzaamheden wel de aandacht die het verdiend? Routine klinkt mooi maar sleur en slordigheid liggen op de loer. Waarom die 80% niet laten uitvoeren door een junior of medior. Die zien in de werkzaamheden nog een uitdaging en zullen daardoor ook accurater en gemotiveerder werken. Wij zoeken voor uw opdracht altijd de juiste mix tussen junior, medior en senior adviseurs. Ons concept heeft zich inmiddels bewezen. De kwaliteit gaat omhoog en een leuke bijkomstigheid de tarieven gaan omlaag.

Meer weten over het unieke concept van TopTalent Detachering?

Neem contact op

Het logische verlengstuk

TopTalent Detachering is opgericht vanuit uitzendbureau Recruit a Student. Jarenlang hebben wij met lede ogen aangezien hoe wij afscheid moesten nemen van getalenteerde toppers die afgestuurd waren. Na ruim 15 jaar levert dat een gigantische database op van krachten waarvan wij niet denken, maar wéten dat zij voor vrijwel elk bedrijf een absolute meerwaarde zijn. Met TopTalent Detachering, als logisch verlengstuk, kunnen we nu de talenten ook na hun studie begeleiden. We kunnen onze zorgvuldig opgebouwde database van toppers bij werkgevers brengen waar zij zich als een vis in het water zullen voelen… Wilt u meer weten over TopTalent Detachering en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door een contactformulier in te vullen of bel naar: 0619066477.We zijn ook te bereiken via info@toptalentdetachering.nl