De topmanager van morgen, vandaag in huis!

Het logische verlengstuk.

Contact Opnemen

Het logische verlengstuk

TopTalent Detachering is opgericht vanuit uitzendbureau Recruit a Student in samenwerking met Toon Nouwens (die al jarenlang succesvol werkzaam is in de detacheringsbranche is en deze branche kent als geen ander).  Jarenlang hebben wij met lede ogen aangezien hoe wij afscheid moesten nemen van getalenteerde toppers die afgestudeerd waren. Na ruim 15 jaar levert dat een gigantische database op van krachten waarvan wij niet denken, maar wéten dat zij voor vrijwel elk bedrijf een absolute meerwaarde zijn.

TopTalent Detachering, is een logisch verlengstuk. Nu kunnen de talenten ook na hun studie begeleid worden. Kunnen we de zorgvuldig opgebouwde database van toppers bij werkgevers brengen waar zij zich als een vis in het water zullen voelen. Wil u meer weten van ons unieke concept neem dan direct contact op.

Van TopTalent naar TopManagement

Door de kennis die TopTalent vanuit Recruit a Student meeneemt, hebben wij alle relevante informatie van onze talenten inzichtelijk. Wat hun ambities zijn. Waar hun kracht ligt. Sociale vaardigheden. Doorzettingsvermogen. Betrouwbaarheid. En dat weten we niet van horen zeggen. Die kennis hebben we rechtstreeks vergaard uit de enige objectieve bron die er is: de praktijk. Onze talenten hebben stuk voor stuk al bewezen een meerwaarde te zijn. Door de intensieve coaching – ook on the job –  vanuit TopTalent, wordt die meerwaarde alleen maar groter. Een win-win situatie. In voetbaltermen zou TopTalentDetachering dan ook een uniek scoutings- en opleidingsinstituut worden genoemd. Waar Top-Talent wordt herkend en vervolgens wordt omgezet in Top-Management.

Meer weten over het unieke concept van TopTalent Detachering?

Neem contact op

Het logische verlengstuk

TopTalent Detachering is opgericht vanuit uitzendbureau Recruit a Student. Jarenlang hebben wij met lede ogen aangezien hoe wij afscheid moesten nemen van getalenteerde toppers die afgestuurd waren. Na ruim 15 jaar levert dat een gigantische database op van krachten waarvan wij niet denken, maar wéten dat zij voor vrijwel elk bedrijf een absolute meerwaarde zijn. Met TopTalent Detachering, als logisch verlengstuk, kunnen we nu de talenten ook na hun studie begeleiden. We kunnen onze zorgvuldig opgebouwde database van toppers bij werkgevers brengen waar zij zich als een vis in het water zullen voelen… Wilt u meer weten over TopTalent Detachering en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door een contactformulier in te vullen of bel naar: 0619066477.We zijn ook te bereiken via info@toptalentdetachering.nl