De topmanager van morgen, vandaag in huis!

Het logische verlengstuk.

Contact Opnemen

Een goed begin…

Je bent klaar met je studie, soms letterlijk soms figuurlijk , en dan? Een CV is er nog niet. Het bedrijfsleven wil best schoolverlaters aannemen, maar wel met drie jaar ervaring. Sluit je studie eigenlijk wel aan bij wat de markt vraagt? Of sluit de studie wel aan met wat jij wilt?

Een goed begin is het halve werk, maar waar is het begin?

Heb je een afgeronde HBO of WO studie en worstel jij met deze vraag dan kan Top Talent Detachering je wellicht helpen.

…is het halve werk

TopTalent Detachering is een bedrijf wat zich onderscheidt door betrokkenheid en een eigenwijze aanpak. Wij staan in de startblokken om je bij de hand te nemen in jouw zoektocht naar een baan en een werkgever die het beste bij je past. Hoe? We detacheren je bij bedrijven op de HR- of salarisadministratie. Geen ervaring? Geen probleem! Want bij TopTalent zetten we je in samen met een senior die al wel van de hoed en de rand weet. Zo kan jij werkervaring opdoen zonder dat dit je CV vervuild! Een goed begin is immers het halve werk. Ondertussen ondersteunen we je met omscholing, aanvullende cursussen of studies. Hé topper hebben we je aandacht gewekt? Stuur je motivatie naar toon.nouwens@toptalentdetachering.nl. Grote kans dat je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

In een persoonlijk gesprek merken we snel of we allebei die klik hebben die nodig is voor een prettige samenwerking….

Meer weten over het unieke concept van TopTalent Detachering?

Neem contact op

Het logische verlengstuk

TopTalent Detachering is opgericht vanuit uitzendbureau Recruit a Student. Jarenlang hebben wij met lede ogen aangezien hoe wij afscheid moesten nemen van getalenteerde toppers die afgestuurd waren. Na ruim 15 jaar levert dat een gigantische database op van krachten waarvan wij niet denken, maar wéten dat zij voor vrijwel elk bedrijf een absolute meerwaarde zijn. Met TopTalent Detachering, als logisch verlengstuk, kunnen we nu de talenten ook na hun studie begeleiden. We kunnen onze zorgvuldig opgebouwde database van toppers bij werkgevers brengen waar zij zich als een vis in het water zullen voelen… Wilt u meer weten over TopTalent Detachering en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door een contactformulier in te vullen of bel naar: 0619066477.We zijn ook te bereiken via info@toptalentdetachering.nl