De topmanager van morgen, vandaag in huis!

Het logische verlengstuk.

Contact Opnemen

Een goed begin…

De werkzaamheden die je tijdens je studentenleven hebt verricht, hebben je niet alleen een leuk extra avondje stappen of een fantastische vakantie opgeleverd. Je hebt ook belangrijke lessen geleerd over wat er van je gevraagd wordt als je ergens aan de slag gaat. Verantwoordelijkheid. Weten wat je wel en niet leuk vindt. Waar je goed in bent en waar je minder goed in bent. Op je CV is de door jou opgedane werkervaring niet veel meer dan een paar nietszeggende zinnetjes. Maar door je ervaringen bij Recruit a Student hebben we altijd snel door of je uit het goede hout gesneden bent.

…is het halve werk

TopTalent Detachering is geboren uit Recruit a Student. Een detacheringsbedrijf wat zich net als haar ‘moeder’ onderscheidt door betrokkenheid en een eigenwijze aanpak. Wij staan in de startblokken om je bij de hand te nemen in jouw zoektocht naar een baan en een werkgever die het beste bij je past. Want bij TopTalent hebben we door jouw opgedane werkervaring tijdens je studietijd, jouw talenten en ambities haarfijn in beeld. En heb je nooit via Recruit a Student gewerkt, maar ben je wel een topper in de dop? Geen probleem. Stuur je CV en motivatie naar toon.nouwens@toptalentdetachering.nl. Grote kans dat je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

In een persoonlijk gesprek merken we snel of we allebei die klik hebben die nodig is voor een prettige samenwerking….

Meer weten over het unieke concept van TopTalent Detachering?

Neem contact op

Het logische verlengstuk

TopTalent Detachering is opgericht vanuit uitzendbureau Recruit a Student. Jarenlang hebben wij met lede ogen aangezien hoe wij afscheid moesten nemen van getalenteerde toppers die afgestuurd waren. Na ruim 15 jaar levert dat een gigantische database op van krachten waarvan wij niet denken, maar wéten dat zij voor vrijwel elk bedrijf een absolute meerwaarde zijn. Met TopTalent Detachering, als logisch verlengstuk, kunnen we nu de talenten ook na hun studie begeleiden. We kunnen onze zorgvuldig opgebouwde database van toppers bij werkgevers brengen waar zij zich als een vis in het water zullen voelen… Wilt u meer weten over TopTalent Detachering en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door een contactformulier in te vullen of bel naar: 0619066477.We zijn ook te bereiken via info@toptalentdetachering.nl