De topmanager van morgen, vandaag in huis!

Het logische verlengstuk.

Contact Opnemen

Toppers direct binnen bereik

Niemand is onmisbaar. Maar als er bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschap een sleutelfunctie binnen uw bedrijf niet meer bemenst is, kan dat directe gevolgen hebben op uw resultaat of bedrijfsvoering. TopTalent Detachering garandeert u een snelle oplossing waar u direct wat aan heeft. De talenten die wij bij u kunnen plaatsen, zijn stuk voor stuk bij ons bekend. En dat gaat veel verder dan de studieresultaten. Met deze ‘Detachering op maat’ is TopTalent Detachering ook voor u een betrouwbare partner op het gebied van detacheren, training en projectmanagement.

Talenten landelijk gescout

In 15 jaar tijd, heeft uitzendbureau Recruit a Student een database van talenten opgebouwd die haar gelijke niet kent. Maar met het afstuderen, scheiden de wegen. TopTalent Detachering gaat door waar moederbedrijf Recruit a Student ophoudt. Onze missie is de door ons geselecteerde toppers onder te brengen bij bedrijven waar zij een directe meerwaarde opleveren. Ook tijdens de werkzaamheden houden wij een vinger aan de pols en sturen onze talenten waar nodig. Mooi meegenomen: de landelijke dekking die Recruit a Student garandeert, kunnen wij dus ook garanderen.

Meer weten over het unieke concept van TopTalent Detachering?

Neem contact op

Het logische verlengstuk

TopTalent Detachering is opgericht vanuit uitzendbureau Recruit a Student. Jarenlang hebben wij met lede ogen aangezien hoe wij afscheid moesten nemen van getalenteerde toppers die afgestuurd waren. Na ruim 15 jaar levert dat een gigantische database op van krachten waarvan wij niet denken, maar wéten dat zij voor vrijwel elk bedrijf een absolute meerwaarde zijn. Met TopTalent Detachering, als logisch verlengstuk, kunnen we nu de talenten ook na hun studie begeleiden. We kunnen onze zorgvuldig opgebouwde database van toppers bij werkgevers brengen waar zij zich als een vis in het water zullen voelen… Wilt u meer weten over TopTalent Detachering en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door een contactformulier in te vullen of bel naar: 0619066477.We zijn ook te bereiken via info@toptalentdetachering.nl